Lid worden

Om te beginnen: Leuk dat je lid wilt worden van de Gouden Cirkel! We hopen dat je het ontzettend naar je zin zult gaan hebben!

Voordat je echt lid kunt worden moeten er een aantal dingen geregeld worden. Je moet natuurlijk ingeschreven worden bij de vereniging. Dat kan door het inschrijf-formulier in te vullen op de volgende pagina of in te laten vullen door een ouder/verzorger. Je wordt dan gelijk lid van Scouting-Nederland. Verder moet er contributie worden betaald.
Als lid van Scouting Gouden Cirkel zijn er verder een aantal zaken die je moet weten. Ook deze vind je op deze pagina

Contributie

De contributie bedraagt € 28,00 per kwartaal. Wij willen dat u het contributiebedrag automatisch overmaakt. Dit moet u echter zelf regelen met uw bank.
De bedoeling is dat u per kwartaal betaalt. U kunt dit bedrag (28,00 euro per kwartaal) overmaken op bankrekeningnummer NL20RABO033.50.55.737 t.n.v. Stichting Scouting Gouden Cirkel te Middelburg (graag naam en speltak erbij vermelden).
U mag ook per jaar betalen, makkelijker voor u en voor ons. Bij tussentijds opzeggen
vindt er dan restitutie plaats.
De betalingen (kwartaal of per jaar) moeten steeds in de eerste maand van het kwartaal
voldaan worden.

Grote Clubactie

Scouting Gouden Cirkel doet elk jaar mee aan de Grote Clubactie. Alle jeugdleden (Bevers, Welpen, Scouts en Explo’s) doen hier aan mee. Als lid ben je verplicht minimaal 5 loten af te nemen en te verkopen. Als er meerder gezinsleden lid zijn van onze scoutinggroep dan is dit aantal 3 per gezinslid. Het geld dat we hier mee verdienen hebben we als vereniging namelijk hard nodig om allerlei dingen mogelijk te maken.

Als je geen loten wilt verkopen is het mogelijk de netto opbrengst direct te voldoen aan onze penningmeester. Dit is dan een bedrag van € 12 (5 loten x een netto opbrengst van € 2,40 per lot).

Als er meerdere gezinsleden lid zijn van onze scoutinggroep is dit een bedrag van € 7,20 per lid
(3 loten x een netto opbrengst van € 2,40 per lot).

Beeldmateriaal
Scouting Gouden Cirkel en aangesloten organisaties maken foto's en gebruiken deze op de website of op verschillende social media kanalen. tijdens de inschrijving geeft u op of er wel of geen beeldmateriaal mag worden gepubliceerd. heeft u hiervoor gekozen dan worden gemaakte foto's van u/uw kind verwijderd. Wij sturen u geen foto's door als u geen toestemming heeft gegeven voor het maken van beeldmateriaal, ook niet voor persoonlijk gebruik.

Goed om te weten

Opzeggen van het lidmaatschap. Om je uit te schrijven als lid van Scouting Gouden Cirkel moet je een exit-formulier aanvragen bij de leiding van je speltak (invullen via de website kan ook). Dit exit-formulier moet ingevuld en ondertekend weer worden ingeleverd. Let op: opzeggen kan alleen per kwartaal.

Als je lid wordt van Scouting Gouden Cirkel dan ben je ook gelijk lid van Scouting Nederland. Meer over Scouting Nederland kun je vinden op de website: https://www.scouting.nl

Dit is de officiële website van de vereniging Scouting Gouden Cirkel. Copyright © 2020 Scouting Gouden Cirkel.