Lid worden

Om te beginnen: Leuk dat je lid wilt worden van de Gouden Cirkel! We hopen dat je het ontzettend naar je zin zult gaan hebben!

Voordat je echt lid kunt worden moeten er een aantal dingen geregeld worden. Je moet natuurlijk  ingeschreven worden bij de vereniging. Dat kan door het inschrijf-formulier in te vullen op de volgende pagina of in te laten vullen door een ouder/verzorger. Je wordt dan gelijk lid van Scouting-Nederland. Verder moet er contributie worden betaald.
Als lid van Scouting Gouden Cirkel zijn er verder een aantal zaken die je moet weten. Ook deze vind je op deze pagina

Contributie

De contributie bedraagt € 28,00 per kwartaal. Wij willen dat u het contributiebedrag automatisch overmaakt. Dit moet u echter zelf regelen met uw bank of postgiro.
De bedoeling is dat u per kwartaal betaalt. U kunt dit bedrag (28,00 euro per kwartaal) overmaken op bankrekeningnummer NL20RABO033.50.55.737 t.n.v. Stichting Scouting Gouden Cirkelgroep te Middelburg (graag naam en speltak erbij vermelden).
U mag ook per jaar betalen, makkelijker voor u en voor ons. Bij tussentijds opzeggen
vindt er dan restitutie plaats.
De betalingen (kwartaal of per jaar) moeten steeds in de eerste maand van het kwartaal
voldaan worden. Het bedrag voor het 1e kwartaal bedraagt € 28,00.

Goed om te weten

Opzeggen van het lidmaatschap. Om je uit te schrijven als lid van Scouting Gouden Cirkel moet je een exit-formulier aanvragen bij de leiding van je speltak (invullen via de website kan ook). Dit exit-formulier moet ingevuld en ondertekend weer worden ingeleverd. Let op: opzeggen kan alleen per kwartaal.

Als je lid wordt van Scouting Gouden Cirkel dan ben je ook gelijk lid van Scouting Nederland. Meer over Scouting Nederland kun je vinden op de website: https://www.scouting.nl

VOLGENDE

Let op u word door verwezen naar ons inschrijfformulier via google formulieren!