Meld je aan!

Ben je 18 jaar of ouder? Dan zetten we jou graag in als vrijwilliger in de rol van leiding, bestuurder of in een ondersteunende functie bij Scouting.

LEIDING WORDEN

Scouting Gouden Cirkel is eigenlijk altijd op zoek naar nieuwe leiding voor de speltakken. Behalve de bijeenkomsten met de jeugdleden organiseert Scouting Gouden Cirkel ook een aantal leuke activiteiten speciaal voor onze groep.  Neem dan contact op met het bestuur of rechtstreeks met de leiding van de speltak die het best bij jou past!

MAATSCHAPPELIJKE STAGE

Ook voor een maatschappelijke stage kun je terecht bij Scouting Gouden CIrkel. Scouting biedt een leuke tijd waarin je veel ervaring op kunt doen. Je kunt veel van je eigen ideeën uitwerken en realiseren maar ook kun je daarbij altijd rekenen op hulp van de bestaande leiding.

ADRES:

VOG

Het verplicht om binnen onze organisatie een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen. Als je na een paar keer kijken lid wil worden bij onze organisatie zal je de VOG dus moeten aanvragen. De kosten die hier aan verbonden zijn worden gedekt door de vereniging.