Lidmaatschap opzeggen

Wil je je lidmaatschap bij Scouting beëindigen? Jammer, maar ook buiten Scouting wachten er vast en zeker nieuwe uitdagingen. Daarnaast zijn er binnen Scouting voldoende uitdagingen waar je misschien nooit eerder aan hebt gedacht. Kijk bijvoorbeeld eens naar de uitdagende klussen die je kunt doen als landelijk vrijwilliger! Help mee bij één van de grote Scoutingevenementen of draag je steentje bij aan een mooi project. Bekijk het gehele vacatureaanbod en kies een leuke functie.

Ga je een klus doen als landelijk vrijwilliger en wil je stoppen bij je Scoutinggroep? Zorg dan dat je daar wordt uitgeschreven als lid. Wil je beide klussen combineren? Dat kan natuurlijk ook. Je krijgt dan een extra functie binnen Scouting.

Om je uit te schrijven bij Scouting Gouden Cirkel volg je de onderstaande stappen:

·         Denk eerst nog een keer heel goed na of je echt wilt stoppen.
·         Vul de gegevens in op de volgende pagina.
·         Van de ledenadministratie krijg je per mail een bevestiging van je uitschrijving.
·         Geef bij de leiding van je speltak aan dat je gaat stoppen.

LET OP: Het online uitschrijven dient minimaal 3 weken voor het einde van het kwartaal te worden gedaan. Het alleen melden bij de leiding is dus NIET voldoende en het incasso van de contributie blijft doorgaan totdat de uitschrijving via de ledenadministratie heeft plaatsgevonden.

VOLGENDE

Let op u word door verwezen naar ons exit formulier via google formulieren!