Welpen (7-10 jaar)

Welpen zijn jongens en meisjes van 7 tot 10 jaar oud. Op zaterdagmorgen van 10.00 uur tot 12.00 uur spelen de Welpen in en rondom ons clubhuis. We doen daar allerlei leuke dingen zoals speurtochten, knutselen, sporten en verschillende spelletjes. Ook leren we veel zoals knopen leggen, veilig kampvuur maken en lekkere hapjes koken.

Bij mooi weer gaan we naar buiten, bijvoorbeeld naar het bos. In de winter spelen we meestal in en om het clubhuis.

Twee keer per jaar hebben we een weekend waarbij alle welpen twee nachten op de boerderij mogen bivakkeren. Eén keer per jaar gaan we een week op kamp naar een blokhut van een andere scoutinggroep.

De welpenruimte vind je op de begane grond van ons clubhuis, deze is in het welpenthema jungleboek geschilderd.

We hanteren de regel dat je drie keer mag meedraaien voordat je je inschrijft voor de welpen (of de wachtlijst van de welpen).

Mocht u behoefte hebben aan meer informatie of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

speltak welpen gouden cirkel

Leiding:
Lion de Nooijer (teamleider)
Simon Koole
Lotte de Visser
Simone de Meulmeester
Barend Speelman
Aaron Ruben

Contactpersoon:
Lotte de Visser
Simone de Meulmeester
Voor meer informatie vul het contact formulier in.

Activiteiten nieuws:

Activiteitennieuws Welpen 2018