Wat zou u kunnen doen?

De Gouden Cirkelgroep bestaat naast de leden uit een enthousiaste 0fi-17239849_1332880190106234_7126813319576982233_o.jpggroep vrijwilligers die veel tijd en energie in onze vereniging steken waardoor er altijd weer een leuk Scouting programma is voor onze leden.

Naast het maken van programma’s zijn we met alle vrijwilligers ook druk met de zaken die we nodig hebben om onze activiteiten mogelijk te maken zoals bijvoorbeeld het onderhoud van het gebouw en het materiaal.

Wij zijn erg blij met al onze vrijwilligers omdat we dankzij hun inzet een vereniging hebben die met lage contributie kosten voor iedereen betaalbaar blijft. Helaas merken we dat sommige klussen blijven liggen of telkens op de schouders van de zelfde vrijwilligers rusten. Onder het motto “vele handen maken licht werk” zijn we dan ook altijd op zoek naar mensen die ons willen helpen en willen u bij deze vragen wat u kunt doen voor de Gouden Cirkel?

Wat voor hulp kunnen we goed gebruiken?

Nieuwe leiding en bestuursleden zijn altijd welkom maar ook als u wat minder tijd vrij heeft is er genoeg te doen, alle inzet is welkom!

Hieronder een greep uit mogelijke dingen die u voor ons zou kunnen betekenen:

Onderhoudsklussen aan het gebouw

‘t wij-land wordt intensief gebruikt en is helaas regelmatig doelwit van vandalisme waardoor er altijd wel wat op te knappen is. Onze gebouw beheerder kan hierbij altijd wel de hulp van wat handige vaders (of moeders) gebruiken.

Onderhoudsklussen aan het materiaal

De Gouden Cirkel heeft een magazijn en schuur met spullen. Afgelopen jaar zijn er veel spullen vervangen maar er zijn regelmatig materialen die onderhoud nodig hebben. De materiaalbeheerder zal blij zijn met uw hulp.

Breng uw eigen hobby mee naar de Scouting

Heeft u een leuke hobby of een spannend beroep en u wilt uw passie overbrengen op leden van onze groep (jong en/of oud)? We zouden het heel leuk vinden om met u een programma op te zetten over dat onderwerp. We vinden het leuk om samen te werken met andere verenigingen waarbij wij uiteraard ook dingen terug kunnen doen.

 

Leiding en bestuur

Wij zijn op zoek naar enthousiaste nieuwe leiding en bestuur die ons team komen versterken!

PR en communicatie

Wij zij op zoek naar iemand die de contacten met bedrijven en andere relaties kan onderhouden.

...en de rest

Er is natuurlijk nog veel meer te verzinnen dus mocht u een idee hebben waar u ons mee kunt helpen dan horen we dat graag!

Wat krijgt u er voor terug?

Helaas geen uurloon maar wel een gezellige tijd met andere enthousiaste mensen en een bak koffie zit er ook wel in. Daarnaast helpt u met uw inzet de kosten van de vereniging voor uw en andere kinderen laag te houden.

Geef u zelf op!

Laat ons weten wat u kunt doen voor de Gouden Cirkel door een mailtje te sturen naar info@scoutinggoudencirkel.nl

ontwerp & realisatie: Mecano.nl creatieve communicatie