Logeren op een mooie locatie in Middelburg? Dat kan!
Ons gebouw is voor andere scoutinggroepen te huur. Op deze en onderliggende pagina’s vind je alle informatie over het gebouw, de locatie en de omgeving.

Faciliteiten

Het gebouw van de Gouden Cirkelgroep is door andere Scouting verenigingen in overleg te huren om te overnachten, logeren en/of bivakkeren. Het gebouw is een stenen gebouw met twee verdiepingen waarvan de begane grond te huur is.

srx foto gebouw
ewr middelburgmetkermis2016

Omgeving

Het clubgebouw is gelegen in de wijk Veerse poort.Vanaf het clubgebouw bent u op de fiets binnen tien minuutjes in de binnenstad.

Extra informatie

Als je op kamp of bivak gaat is het altijd verstandig om van tevoren een kijkje te nemen in de buurt. Je gaat op zoek naar info over attracties en bezienswaardigheden in de buurt en belangrijke telefoonnummers in geval van nood. Een hoop moeite blijft je gespaard als je eerst hier kijkt.

Foto's gebouw

Om een goede indruk te krijgen van hoe het gebouw eruit ziet is hier een overzicht te zien van een aantal lokalen en faciliteiten in het gebouw

Kosten en algemene voorwaarden

Wil je het gebouw reserveren om in te logeren. Bekijk vooraf dan even de algemene voorwaarden zoals deze ook in het huurcontract staan.

meer lezen

Wilt u het gebouw reserveren? neem dan contact op met Lia de Nooijer.

naar de contact pagina